A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő közösségi tereinek fejlesztése

A projekt előzményének tekinthető, hogy a folyamatosan fejleszteni kívánt városi fürdő immár 4 egységből (fedett uszoda, termálfürdő, strandfürdő és gyógyászati egység) és a szomszédos kempingből álló komplexummá nőtte ki magát és törekszik a még színvonalasabb vendégfogadásra. A pályázat 100%-os, vissza nem térítendő finanszírozású volt, 2020.december 31-én megvalósult.

Mobirise

A Pályázat alapadatai

Pályázó neve: Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
Projekt címe: A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő közösségi tereinek fejlesztése
Megvalósítás helyszíne: 4220 Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1. Hrsz.:1528/1
Azonosítószám: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00433
Támogatás összege: 94.000.000.-Ft

Mobirise
Mobirise

Ebből az apropóból került kialakításra a pályázat segítségével újabb közösségi tér a fürdő még szabad területén. Az újabb lehetőségeket a vendégek még szélesebb körű szabadidős elfoglaltságát teszi lehetővé, illetve lehetőséget biztosít a helyi lakosoknak is akár kisebb összejövetelek megtartására is.

A közösségi tér kialakítása során szempont volt, hogy minden korosztály megtalálhassa a magának való kikapcsolódási lehetőséget, akár családokat, baráti társaságokat tekintve. A megvalósítás során a kisebbeknek egy, a mai elvárásoknak minden tekintetben megfelelő játszótér kialakítása történt, a szabályoknak megfelelő méretű és anyagú esőfelülettel.

A játékok között megtalálható hinták, rugós játékok, homokozók, kötélpiramis, mérleghinta, „színes háromágú csillagvár" fantázianévre hallgató mászóka csoport, illetve drótkötélpálya. A nagyobbak számára 1 db fedett-nyitott építmény került kialakításra, mely alkalmas ping-pong és csocsóasztal elhelyezésére, térkő padozattal van kialakítva, így a ping-pong-ozási és csocsó lehetőség is adott. Sokak számára az egyik fő kikapcsolódási lehetőség a grillezés és a szabad tűzön való főzés lehet, hiszen sokan nem tehetik meg ezt otthoni körülmények között. A főzéshez való előkészületekhez, az elkészült ételek elfogyasztására és a főzéssel járó koszos eszközök eltakarítására főzőhelyenként külön, összesen 3 db fedett-nyitott beülő került kialakításra, térkő padozattal, vízvételi lehetőséggel, elektromos csatlakozó kialakítással, telepített asztallal és ülő alkalmatosságokkal, egy mosogatóval együtt. Mindezek komfortos használatához egy vizesblokk került megépítésre, amely többek között mozgássérültek számára is használható. Az infrastruktúra fejlesztésébe bele tartozott még a víz- és áramellátás kiépítése, kandeláberek, kukák, biciklitároló elhelyezése.

Tevékenységek

Bocskai Gyógyfürdő

 2003 év végére megszereztük a termálfürdő gyógyvízzé minősítését „ Bocskai Gyógyvíz „ elnevezéssel, így azt a továbbiakban gyógyfürdőként üzemeltetjük..

Lakosság kiszolgálása

2003. májustól beindítottuk a helyi autóbusz közlekedést. Igény szerint továbbra is folytatjuk a városban a köztisztasági munkák elvégzését, útseprés, locsolás, hótolás és síktatlanítás.

Minőség

A társaságnál 2003. év végére bevezetésre kerültek a korszerű minőségirányítási és környezetirányítási rendszerek az ISO 9001 és ISO 14001 sz. szabványok szerint.

MÉDIA

Közösségi tér kialakítása a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő területén

Közösségi tér fejlesztése

FOTÓK

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Nonprofit Kft.